Welkom bij Sportschool Geelhoed

Wij heten u / jou van harte welkom op de site van sportschool Geelhoed.

 

Sportschool Geelhoed is een actieve sportschool voor het hele gezin, gespecialiseerd in weerbaarheid en zelfverdediging middels de sporten judo, jiu-jitsu en Aikido. Wij verzorgen wekelijks lessen op zowel recreatief als wedstrijd niveau. Er kunnen lessen gevolgd worden in Middelburg, Goes, Vlissingen, Kruiningen, Schore, Yerseke, Wissenkerke, Zierikzee, in onze eigen trainingsruimte (dojo) in Oost Souburg en sinds start van seizoen 2011/2012 ook op het Eiland Tholen in Sint Maartensdijk.

 

Natuurlijk zijn wij apetrots op onze meervoudig jiu jitsu wereldkampioene Lindsay Wyatt, oud Geelhoed judoka Elisabeth Willeboordse die op de Olympische spelen 2008 in Peking brons en op het Wk van 2009 in Rotterdam zilver heeft gehaald en op ons meisjesteam tot 12 jaar dat in 2010 en 2012 Nederlands kampioen is geworden.

 

Wie weet schuilt er in een nieuwe aanmelding wel een groot talent. Ons doel is in ieder geval om iedereen, jong en oud, getalenteerd of juist niet zo handig, zo goed mogelijk te begeleiden van iets niet kunnen naar iets wel kunnen op het voor die persoon hoogst haalbare nivo. Dit is alleen mogelijk wanneer de lesstof op het goede nivo wordt aangeboden.

 

Het enthousiaste team docenten en vrijwilligers van Sportschool Geelhoed doet er dan ook alles aan om iedere deelneem(st)er de succesbeleving van iets kunnen keer op keer te laten ondervinden. Het zelfvertrouwen en de weerbaarheid neemt hierdoor enorm toe.

 

Daarnaast verzorgen wij cursussen zelfverdediging/weerbaarheid, workshops en demo’s voor verschillende doelgroepen, scholen, bedrijven en instellingen op maat, afgestemd op de specifieke wensen van de klant.

 

Veel belangrijke informatie is in deze site opgenomen. Mocht u echter vragen hebben, neemt u dan gerust contact met ons op via 0118 469000.

 

Veel “site-seeing” plezier en hopelijk nog eens tot ziens op of langs de mat tijdens een les of workshop.

Tonny en Dita Mulder

Actueel

 • Chitari

  Het leuke judotoernooi Chitari te Spijkenisse werd dit weekend weer georganiseerd. Dit toernooi is kleinschalig van opzet en er wordt in poules gejudood. Voor elke judoka is er een mooie prijs.

  Lees Meer

 • Chitari te Spijkenisse 22 mei 2016

  Leeftijdscategorie -10 jaar
  1e plaats
  – Jazlynn Sonke
  – Kim Schetters
  – Amy Groeneveld
  2e plaats
  – Danill Shcherbinin
  – Chee Graaf
  3e plaats
  – Ruby Zoutewelle
  – Dylan Wiskerke
  – Milan van Deelen

  Leeftijdscategorie ... Lees Meer

 • 2e Pinksteren

  Vandaag  zijn er geen judolessen, dit in verband met Pinksteren. Dinsdag beginnen we weer. Tot dan!

  Lees Meer