Teamwear

Teamwear

HELAAS!!! De ontbrekende teamwear naar aanleiding van de grote clubactie van afgelopen jaar zou nu volledig binnen moeten zijn. Vanaf vandaag zijn we aan de gang gegaan met het sorteren. Na uitpakken van alle dozen bleken de gymtasjes en de senior en junior sporttassen te ontbreken.

Inmiddels is hierover contact geweest met de leverancier. Om onduidelijke reden zijn deze nog niet geproduceerd. Ze proberen dit nu met voorrang te produceren en via luchtpost in plaats van met een schip alsnog zo snel mogelijk bij ons te krijgen. We stellen hiermee nu ruim 300 mensen teleur. Hier balen we enorm van. Excuus voor deze extra vertraging, ook namens de leverancier.

Voor wat betreft de softshell Jacks, trainingspakken, rash guards, grote en kleine rugtassen, geldt nog steeds wat er in de vorige nieuwsbrief al stond te lezen. Iedereen die niet langer kan wachten (of als je niet zeker bent qua maat) kan woensdag 30 augustus zijn of haar spullen komen ophalen in onze dojo aan het Koopmansvoetpad 81 te Oost Souburg. Dit kan tussen 14.00 en 16.00 uur en tussen 19.00 en 20.00 uur.

Vanaf donderdag 31 augustus gaan we de overige bestellingen uitdelen op de les.