Bestel update

Bestel update:

We missen nog bestelformulieren van 228 lotenverkopers! Dat zijn er te veel om alvast te bestellen.

Iedereen met meer dan 10 verkochte loten heeft recht op “gratis” artikelen.

 

Op dit ogenblik hebben we de bestelformulieren binnen van 154 loten verkopers. Toch willen we de mensen die er in deze rare tijd nog niet aan toe zijn gekomen om te bestelen ook de kans geven hun bestelling in orde te maken.

 

De bestelformulieren kunt u van onze site plukken. Hier staat ook duidelijk uitgelegd hoe het bestellen verder in zijn werk gaat en welke artikelen er besteld kunnen worden voor welke aantallen verkochte loten.

 

Stuur je bestelformulieren op voor zaterdag 13 februari!!

 

Mail deze formulieren naar: info@sportschoolgeelhoed.nl

 

Of stuur ze per post naar: Sportschool Geelhoed GCA

Klompenpad 1

4339 PR Nieuw en Sint Joosland

 

Bestelformulieren Geelhoed team-wear

Van top tot teen in Sportschool Geelhoed team-wear?! Vet gaaf! Iedereen, jong en oud (en ook zonder verkochte lootjes) kan bestellen!!

Hoe werkt dit? De verschillende bestelformulieren voor de verschillende artikelen vind u hier

Wie voldoende lootjes heeft verkocht kan naast deelname aan het zwembadfeest het betreffende bestelformuliertje invullen en weer inleveren op de les, of opsturen naar het adres dat op het bestelformulier staat.

Bestellen kan door iedereen, ook als er geen loten zijn verkocht, of als je verkochte loten aantal niet voldoende is voor het gewenste artikel. In dat geval kan het betreffende bedrag met het bestelformuliertje in een gesloten enveloppe weer worden ingeleverd op de les, of opgestuurd worden naar het adres dat op het bestelformulier staat.

Het kan zijn dat sommige door jou verkochte loten ongeldig zijn verklaard. Dit kan omdat er een rekeningnummer niet klopte of omdat er niet afgeschreven kon worden. Deze loten kunnen we dan helaas niet meetellen. Sommige namen op boekjes waren onleesbaar, niet compleet of ontbrak gewoon. Ook dan is het lastig om loten te registreren bij de goede persoon…..

 

Wegens de AVG kan de alfabetische lijst met het aantal loten per verkoper niet gepubliceerd worden. Wij zullen het aantal "goedgekeurde" loten zo spoedig mogelijk naar u mailen. Wie zaterdag nog geen mail heeft ontvangen kan het beste nog even een mailtje sturen naar info@sportschoolgeelhoed.nl

 

Als je je definitieve aantal verkochte loten weet, dan kan je hieronder nogmaals zien wat er te bestellen is en hoeveel loten je daarvoor kan inzetten. Let op, er kan niet een deel van de loten gebruikt worden als betaling van de artikelen en dan de „ontbrekende“ rest aanvullen met een betaling in euro’s. 

5  loten                     gratis toegang voor het grote zwemfeest in Goes

10  loten                   gratis Geelhoed bidon t.w.v. €10,--, gratis

                                 judowaardenboekje t.w.v. €14,95 of €10 korting op judopak    naar keuze.

 

Na deze loten komen we in het keuzemenu. Je mag 1 of meerdere artikelen gratis bestellen bij voldoende loten voor dat gewenste artikel.

5 loten extra Sportschool Geelhoed kwartetspel t.w.v €8,-

10 loten extra           Sportschool Geelhoed alles is judo T shirt t.w.v €15,-

10 loten extra           Sportschool Geelhoed logo T shirt t.w.v  €15,--

10 loten extra           Sportschool Geelhoed flipflops t.w.v. €15,--

20 loten extra           Sportschool Geelhoed Rashguard twv €30,--

35 loten extra           Sportschool Geelhoed sporttas t.w.v. €49,50

40 loten extra           Sportschool Geelhoed trainingsjas á €57,50

45 loten extra           Sportschool Geelhoed Soft shell jas á €65,--

60 loten extra           Sportschool Geelhoed trainingspak á €80,--

 

Om verwarring te voorkomen hebben we hier een paar rekenvoorbeelden voor jullie opgeschreven:

Stel, je hebt in totaal 20 loten verkocht:

Dan mag je samen met een vriendje of vriendinnetje mee naar het zwembadfeest (5 loten), mag je een bidon bestellen  (de tweede 5 loten) en kan je of een tshirt of flipflops bestellen (10 extra loten), en dit zonder te betalen, je hebt ze verdiend!

Stel, je hebt in totaal 100 loten verkocht:

Ook dan natuurlijk lekker zwemmen met iemand extra (eerste 5 loten) en kan je bijvoorbeeld een judopak bestellen waarop je €10,-- korting krijgt. (tweede 5 loten). De overige 90 loten geven recht op bijvoorbeeld een trainingspak (60) en een rashguard shirt (20) en een T-shirt (10) of iedere andere combinatie die je maar wilt. 9 paar flipflops kan natuurlijk ook!

Extra informatie:

Alle bestelformulieren graag inleveren op naam van de betreffende judoka / jiu jitsuka. Niet de hele familie op 1 formulier schrijven om het logistieke verhaal rond om bestellen en uitleveren zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Dit ook om direct te kunnen uitleveren per artikel zodra dit bij ons binnen is.

Natuurlijk mogen wel meerdere bestelformuliertjes tegelijk in een gesloten enveloppe  worden ingeleverd.

Uiterste inleverdatum bestelformulieren: 19 december 2020

Uitleverdatum: trainingspakken, softshell jassen, tassen en niet standaard judopakken verwacht rond eind maart, begin april. Overige artikelen eind januari begin februari.

€10,-- korting verdiend?

Wie voldoende loten heeft verkocht en gebruik wil maken van de €10,— korting op een nieuw judopak in plaats van een Bidon of waarden boekje, kan met deze ingevulde flyer tot en met de zomervakantie van 2021 een nieuw standaard (KOKA) judopak bij ons bestellen. Deze standaard pakken hebben wij altijd bij ons op de les.

Wie liever een sterker YUKO, WAZARI of IPPON pak wil bestellen kan dat eigenlijk alleen nu doen via de bijbehorende bestelformulieren. Dit omdat we deze helaas niet op voorraad kunnen houden.