Bedrijven/instellingen

Maatwerk voor (n)u

Herkent u één van de onderstaande situaties en wilt u daar wat aan doen?:

U krijgt in uw werkveld te maken met lastige klanten of ronduit bedreigende situaties aan bijvoorbeeld de receptie of in het veld.

U constateert stroef lopende communicatie tussen personeel of afdelingen onderling.

U zit met de handen in het haar vanwege hoog oplopende conflictsituaties op de werkvloer, die op het eerste gezicht nergens over gaan.

U stoort zich in uw werkomgeving aan grensoverschrijdend gedrag of andere vervelende situaties.

Wij denken graag met u mee over maatwerk oplossingen die aansluiten bij uw specifieke vraagstuk en wensen. De mogelijkheden zijn divers in thema, maar ook in wijze van aanbieden. Uitgangspunt is in ieder geval om iedereen in zijn of haar eigen kracht te zetten en de saamhorigheid en harmonie binnen een bedrijf te versterken.

Wellicht ten overvloede, alle docenten die wij inzetten bij dit soort specifieke maatwerk trajecten zijn 1e graad afgestudeerde docenten lichamelijke opvoeding. Allemaal enthousiast en met een enorme passie en drive. Of het nou gaat om de-escalatie bij conflicten of het optimaliseren van groepsprocessen, ze willen iedere deelnemer in een maatwerk traject laten groeien tot een betere versie van zichzelf.

Inmiddels hebben we meerdere trajecten mogen verzorgen voor onder andere wijkbeheerders, baliemedewerkers van verschillende ondernemingen, ambulance personeel, docenten, zorgverlenende instanties, kinderopvang, personenvervoersbedrijf en andere bedrijven.

Bent u geinteresseerd in wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan gerust en vrijblijvend informatie aan via onze contact pagina.