Overname Zeeuws Vlaanderen

Sportschool Frans de Boevere en Judovereniging Breskens overgenomen door Sportschool Geelhoed

Per 1 januari 2020 zijn Sportschool Frans de Boevere en Judovereniging Breskens overgenomen door Sportschool Geelhoed. De lessen in Sluis komen helaas te vervallen. Op de overige locaties, Oostburg, IJzendijke en Breskens, wordt het een en ander gewijzigd. Het rooster is eindelijk bekend, zie hiervoor het lesrooster.

Zodra we weer mogen (na de lockdown) starten we in het westen van Zeeuws Vlaanderen met het verzorgen van deze judolessen. Wesley Cornelius gaat daar drie avonden in de week aan de slag als judomeester. De lessen lagen al stil vanaf de eerste lockdown, we hopen dus dat de huidige leden van deze twee clubs staan te popelen om weer aan de gang te gaan. Wij gaan in ieder geval met veel positivisme en enthousiasme aan de slag en laten ons verrassen door wat 2021 ons daar gaat brengen. Bij deze alvast een hartelijk welkom aan alle oud-leden van deze beide clubs!

Hieronder staan de flyers die op bijna elke school in west Zeeuws Vlaanderen zullen worden uitgedeeld. Kent u iemand, of denkt u mischien dit is iets voor mij, geef het door, geef het door!! Hoe meer mensen er in deze gekke tijd van weten, hoe groter de kans op succes. En wat positiviteit in deze gekke tijd kunnen we natuurlijk goed gebruiken!!