Scholen

Optimaliseren pedagogisch klimaat

Zoekt u naar meer harmonie in de klas?  Is er sprake van grensoverschrijdend gedrag bij de kinderen onderling of naar de docenten? Bent u tegelijkertijd op zoek naar een leuke, intensieve, leerzame, nuttige aanvulling op uw onderwijs pakket? Een aanvulling die aansluit bij de behoeften en het ontwikkelingsnivo van de kinderen? Zomaar een aantal mogelijke vraagstukken waar het onderwijs mee geconfronteerd kan worden.

Wij denken graag met u mee over maatwerk oplossingen die aansluiten bij uw specifieke vraagstuk en wensen. De mogelijkheden zijn divers in thema, maar ook in wijze van aanbieden. Uitgangspunt is in ieder geval altijd om iedereen in zijn of haar eigen kracht te zetten en de saamhorigheid binnen de klas te versterken.

Op dit ogenblik hebben wij verschillende scholen als klant met elk hun eigen maatwerk. Denk hierbij bijvoorbeeld aan scholen die ons inschakelen voor trainingen aan alle groepen het hele jaar door. Er zijn scholen die ons, voor alleen bovenbouw, middenbouw, onderbouw of een combinatie daarvan, inschakelen voor 4, 6, 8 of 12 weken. Verder zijn er ook scholen die ons inschakelen om een onderdeel van 1 of meerdere themadagen per jaar te laten invullen.

Verder verzorgen wij ook veel lessen op de verschillende Zeeuwse scholen namens "schooljudo.nl". De organisatie en planning verloopt via schooljudo, wij zijn hierin dan de uitvoerende partij.

En tot slot, wellicht ter geruststelling voor uw school; alle docenten die wij inzetten bij dit soort specifieke school trajecten zijn 1e graad afgestudeerde docenten lichamelijke opvoeding. Allemaal met de zelfde passie om kinderen en groepen een betere versie van zichzelf te laten zijn, en dat zie je direct!

Bent u geinteresseerd in wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan gerust en vrijblijvend informatie aan via onze contact pagina.