Sponsor/donateur

Wat fijn dat u interesse heeft in deze pagina en ons mogelijk financieel wil ondersteunen! 

Wij hebben van onze hobby ons werk gemaakt en zijn als sportschool een bedrijf. Een beetje een vreemd bedrijf wellicht, want we opereren zoveel mogelijk als een vereniging. We onderscheiden in sportschool Geelhoed een profit deel, en een non profit deel. Van het lesgeld betalen we de operabele kosten en hier leven we van. Het non-profit deel is de liefde voor de sport, de uit de hand gelopen hobby zeg maar. We organiseren evenementen niet alleen omdat we dat leuk vinden, maar vooral omdat we denken dat ze wat toevoegen aan de ontwikkeling van de deelnemers. 

Om deze geldstromen netjes gescheiden te houden hebben we jaren geleden stichting JUDO Zeeland opgericht. Deze stichting beheert de inkomsten uit de grote clubactie, sponsorgelden en donaties (behalve die van de bordsponsoren in onze judozaal ten behoeve van het try out toernooi).

Stichting JUDO Zeeland is mede verantwoordelijk voor de organisatie van het open Zeeuws kampioenschap, de grote clubactie, en waar mogelijk ondersteuning van onze wedstrijdploeg.

Donaties en sponsoring (tenzij anders vermeld) komen op de rekening van de stichting, daar wordt door het bestuur bepaald hoe dit geld besteed gaat worden.

Op termijn plaatsen we hier enkele mogelijke sponsorpaketten. Nu al benieuwd naar de mogelijkheden? Dan kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen via onze contactpagina: