Try out 189

Try out toernooi #189...

Wat was het weer een gezellige boel. De boot vanuit Vlissingen zonk al bijna vanwege al die gespierde judoka's die in Breskens een potje kwamen knokken.

Er hebben deze keer in totaal 226 judoka's meegedaan, 15 daarvan waren er voor het eerst. Er zijn maar liefst 549 partijen gespeeld op de gebruikelijke 10 matten. 

Fijn aan de editie in Breskens is dat de tribunes zo ongeveer aan de mat staan en dat geeft toch wel een extra huiskamersfeer aan het geheel. Je zit als toeschouwer echt met je neus bovenop de actie.

Middels deze weg bedanken we ook de sponsoren van "De Nood" mat en de "JR Diensten" mat voor hun sponsoring van de afgelopen periode. Zonder sponsoring zijn er eigenlijk geen sportevenementen zoals deze mogelijk! Heel erg bedankt hiervoor!

Dit biedt ook weer 2 nieuwe bedrijven/instellingen de kans om ons via "matsponsoring" te helpen met ons Try Out Toernooi. Voor 80€ (ex BTW, ex bord) per keer kunt u al matsponsor zijn. Interesse? Laat het even weten op de les of bel tijdens kantooruren met:
 nul 11 acht 4690nul0

Er zijn deze keer maar liefst 77 vaantjes uitgereikt: 28 gele, 21 oranje, 12 groene, 7 blauwe en 9 zwarte vaantjes.

Bronzen medailles waren voor:
Roel Vorthoren
Jason Kroes
Tessa Kasteleijn
Thomas Veldman
Jackie Schaap
Jet Furhman
Frank Thomaszewski
Steef Hoogesteger

Zilveren medailles gingen naar huis met:
Kayla Nuyts
Morris de Kam
Ai-Long Ardon
Jens Weemaes
Kai de Wolf
Caya de Groot
Jamayson Briars
Zann Openeer

Goud werd om de nek gehangen bij:
Julian Commee
Tobias Commee
Rafaël Human
Artur Hagenaar
Skip v/d Bergh

Deze editie waren er geen 500 punten bekers.