training 1

De eerste vakantietraining van afgelopen dinsdag was goed bezocht. En niet alleen door onze judoka's en Jiu jitsuka's. Door een organisatorisch foutje van het Omnium Goes stonden ook een aantal judoka's van Judo Goes paraat. Judo en Jiu jitsu is aanpassen, en kinderen wegsturen slaat ook nergens op, dus werd er samen getraind. Met budokas van verschillende leeftijden, disciplines en clubs was er sprake van een lekkere sfeer en er is hard gewerkt. Met bezwete, moe maar voldane koppies ging iedereen weer naar huis.

Een aantal leden stonden in Oost Souburg paraat om te beginnen. Dat stond immers op de uitgedeelde flyer. Zo was het ook gepland en afgesproken. Deze wijziging van locatie komt eveneens voort uit een toezegging van het Omnium die na het maken en uitdelen van het vakantieprogramma door het Omnium is teruggedraaid. Foutje bedankt zeg maar. 

Donderdag trainen we in ieder geval weer in onze eigen zaal, eveneens van 18.00-19.30 uur. Omkleden kan weer in de eigen kleedkamer. Uitgang is via de zijdeur. Neem na het omkleden alles mee uit de kleedkamer.